Voeg je merk toe aan de Belgian Design Map voor Milan Design Week 2024!

Belgium is Design

Zoals elk jaar neemt Belgium is Design deel aan de Milan Design Week die dit jaar doorgaat van 15 tot 21 april. Belgium is Design zal 30 ontwerpers voorstellen op een unieke locatie, Baranzate Ateliers.

Daarnaast wordt ook zoals elk jaar de Belgian Design Map gepubliceerd. Deze online kaart geeft een overzicht van alle Belgische ontwerpers en bedrijven die aanwezig zijn op de Milan Design Week 2024. Je kan de kaart vinden op de website www.belgiumisdesign.be.

 

ZET Jouw project OP DE BELGIAN DESIGN MAP!

Stel je jouw werk of project tentoon op de Salone del mobile.Milano of op de Fuorisalone in Milaan? Worden jouw producten gepresenteerd op een stand of in een tentoonstelling tijdens de designweek?  Laat het ons weten via dit formulier en voeg jouw project toe aan de Belgium is Design map.

 

Over Belgium is Design

 Belgium is Design promoot Belgisch design over de hele wereld en is een initiatief van 3 instellingen: MAD Brussels, Flanders DC en Wallonie-Bruxelles Design Mode. Het is een gezamenlijke project dat sinds 2011 actief is en initiatieven om Belgische ontwerpers, fabrikanten en producenten op buitenlandse markten in de kijker te zetten wil stimuleren en ontwikkelen. De strategie van Belgium is Design krijgt vorm via de terugkerende aanwezigheid op belangrijke evenementen zoals de Milan Design Week of de beurs Maison&Objet in Parijs. Ze wordt verrijkt door occasionele deelnames aan andere evenementen die de ontwerpers toelaten nieuwe markten te benaderen of die veelbelovende kansen bieden voor de internationale ontwikkeling van Belgische bedrijven.